søndag 11. januar 2009

Cloverfield

Dette skjer i Cloverfield: Alle dør.For en avsindig dårlig film.

5 kommentarer:

Anonym sa...

En av mine kolleger sier at det er en veldig bra film! Begrunnelse: Endelig en film uten happy ending hvor alle får hverandre til slutt. Det er en dommedagsfilm, sier han. Dessuten er det ikke overaskende at alle dør, for det får man vite allerede i åpningsscenen, jfr. videokameraet i begynnelsen av filmen.Hilsen mamman din.

Espen sa...

Den var søkt på alle måter. Den såkalte amatørmessige kameraføringen var så gjennomført at det var bare dumt å se på. Plottet i seg selv var kort og godt teit, noe som gjør det vanskelig for handlingen å være så mye annet enn teit. Så handlingen var også teit.
Det var på 90-tallet det aldri ble produksert filmer uten happy ending. Nå finnes det nok av den typen filmer.

Anonym sa...

Hei Espen! Pappan din og jeg så en utrolig fin film i går; The Shawshank redemption. Hovedroller: Tim Robbins og Morgan Freeman. Har du sett den? Hvis ikke, så burde du få tak i den. jeg lånte den av en kollega. (Han som likte Cloverfield.)Hilsen mamman din.

Espen sa...

Kjære leser. Bloggen min er nå et sted for den lune familiesamtale.

Jepp, har sett den. Fantastisk film, på norsk kalles den Frihetens Regn. Hvis du går på http://www.imdb.com/chart/top finner du en kontinuerlig kåring av tidenes beste filmer. Merk deg topplasseringen.

Camilla sa...

Konklusjon: Cloverfield, NEI, ALDRI, ALDRI, ALDRI om jeg skal se en så fryktelig film igjen og Shawshank Redemption, YES, YES og SUPERYES:D