onsdag 24. september 2008

Den som leter finner

Jeg har fått jobb, en helt ideell jobb også. Fretex er min nye arbeidsgiver. Dette er en flott jobb på flere måter:
  • Butikken tar utgangspunkt i gjenbruk, noe som er alfa og omega for best mulig ressursutnyttelse
  • Arbeidsmiljøet er rolig og koselig
  • Arbeidstidene er gode, ingen kvelder blir "spist opp"
  • Butikken ligger ca. 50 meter fra leiligheten, så det skal godt gjøres å forsove seg
Så, NÅ kan jeg omsider si at jeg har gått fra å være etablert til veletablert her i Bergen. Hurra! Og for å reklamere litt for arbeidsplassen min: Fretex Strandgaten - Den eneste Fretex-butikken i landet med rulletrapp.

Nå i helga var jeg på en fantastisk hyggelig Oslo-tur. Jeg møtte så mange gode venner at det hele var en sann fryd. Hele turen, fra at Thea trodde jeg var en matboks til jeg satt på toget hjem og fikk høre en liten livshistorie fra hun jeg satt med, var turen kjempebra. Jeg ser frem til besøk fra Oslo og gleder meg både til UV og enda flere Oslo-turer. Å, det finnes så mange flotte mennesker i verden!

Ellers i Bergen er ting som de har vært. Det er litt pes med oppgaveinnleveringer og ex.phil suger hestesusp, men utover det er ting bra og ved det normale, noe bildet under av testosteronet i leiligheten forsåvidt også forteller.PAX E.

3 kommentarer:

Asplin sa...

hei Espen matboks! Det var ordentelig hyggelig å se deg igjen i helgen og jeg håper jeg får tid til en aldri så liten tur til Bergen, selv om det ser litt mørkt ut for tiden, med studier og mye som skjer. MEN -jeg skal prøve! Enn så lenge; jeg liker å lese bloggen din, rart hvor mange tanker en limegrønn matboks kan ha?! hm...

Anonym sa...

tenk å vere så lettlurt som deg thea! Det er fantastisk;)

*terge terge*

Asplin sa...

tenk å være så slem å skrive noe slikt om meg som anonym... jaja sånn kan dagene gå! MEn noen må da skape litt latter i denne verden og etterlate en morsom historie for andre - så hvorfor ikke meg?! :)