søndag 7. september 2008

Brann og flygende fjærkre

Skuteviken gikk opp i røyk i natt og skal vi tro folk som kan det, har visst hele landet mistet en nasjonalskatt. Det brenner en god del her i byen for tida. Rett etter at studiene startet opp ble Ynglingen evakuert på grunn av brann i bygget like ved og litt før det igjen brant en stor brukthandel opp. Før det igjen var det en heftig nede ved Skuteviksbodene, alt i alt har det vært 5 storbranner i Bergen på under 3 måneder. Trenden har heldigvis ikke spredt seg til Strandgaten enda.

Helena, Stian og jeg brukte våre uskyldsblå til å beskue landskampen i fotball i går kveld. For de som ikke har fått det med dere: Norge klarte såvidt å redde et poeng mot Island, sagaøya, verdens 18.største øy med et nasjonalt nærmest uslåelig fotballag med det kledelige og enkle navnet Knattspyrnufélag Reykjavíkur. Vi spilte 2-2 mot Island. Tatt denne kampen i betraktning er det vanskelig å se at landslaget kommer seg til Sør-Afrika med mindre Alanzinho skifter nasjonalitet. Alternativet er at landslaget tar seg en pakketur og ser litt på hvordan virkelig fotball skal spilles. Uansett, OM det utrolig skulle skje, at Norge kommer seg til VM i Sør-Afrika i 2010, skal Helena, Stian og Espen danse fugledansen midt på Torgallmenningen i fjærkrekostyme. Mark our words.


Dere er savna, gutta.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi ber deg kjære Gud:

La Noreg komme til Fotball-VM i 2010, i Sør-Afrika. Ikkje på grunn av det sportslege vi får ut av det, men rett og slett synet av Espen med sambuarar på Torgalmenningen.
Amen.

camilla sa...

Hei!
Ville bare si takk for at du linket meg(:

Asplin sa...

ååå.. og jeg som så gjerne ville se deg danse Espen! jeg savner de gamle gutta, spesielt nr 9 ! -FLO!!!hehe, men mest av alt savner jeg gode gamle Espen! (håper fortsatt på å kunne komme 17-19 oktober! men da bør alle brannene være slukket! :)

Agnes Sunniva sa...

ISLAAAAND