søndag 16. mars 2008

Alt jeg sier er sitat.

Nok en gang skal konseptet "Blogging i de små timer" testes ut.
Jeg kan jo begynne med en liten liste.
Tidspunkt: Rundt 1 natt til søndag
Hvor: Eidanger Prestegård
Form: Comfortably numb? Nei, altså, jeg er litt langsliten, men det er utrolig deilig å slappe av nå.
Fremtidsplaner: Ferie! Iallefall et par uker. O, salige stund.

Nå tenker jeg som Derek Vineyard fra American History X: "Someone else has already said it best." Så nå følger noen sitater som virkelig er noe å tenke over.

"Jeg har sagt det tusen ganger før, og nå sier jeg det for tredje og siste gang." Denne uttalelsen kom Kjell Magne Bondevik med på en pressekonferanse angående sitt personlige syn på homofili. Altså, det er ikke barebare å kombinere uttrykk med fri dagligtale. Jeg skulle beskrive at det fullt av skiløpere på vidda i en skoleoppgave i fjor. Jeg skrev at vidda var bedekket av skiløpere. Wops.

"Vennligst informer troppene umiddelbart om at all kommunikasjon er brutt sammen." Dette ble skrevet i en tegneseriestripe av serietegnere Ashleigh Brilliant. Det minner meg i grunn om tiden når vi hadde ISDN og trengte spesialdriver for å komme på nettet. Jeg kom meg ikke på nettet, for jeg hadde ikke den driveren og ringer Telenor. Svaret jeg får er at "Den driveren kan du laste ned fra våre hjemmesider. På internett." For å komme på internett måtte jeg altså gå på internett, laste ned en driver og dermed kom jeg på internett. Det blir som et gangestykke som er dømt til å mislykkes. Sånn som 2*0*2. Det blir 0.

"Jeg oppfant Internett." Al Gore sa det. Jeg sier: Gratulerer og takk, men pokker, du kunne prøvd å få til en løsning uten de forbaska driverne.

"Tidens lotteri trekkes hver morgen. Den heldige vinner er den som overvinner seg selv og står tidlig opp." Hvem som sa det, er ukjent, og det er like greit, for om jeg hadde visst hvem det var, hadde jeg kaldkvelt vedkommende mens jeg på en retorisk kald måte forklarte hvor inn i hjertens uenig jeg var.

Til slutt vil jeg avslutte med et sitat jeg ikke er helt sikker på hvor kommer fra, men selve definisjonen må være det nærmeste man kommer det ultimate mislykkede liv. "Hans liv var et sorgens kapittel i glemmeboken." Stakkars fyr.

Det var dagens lille vandring i sitatenes verden. Vi avslutter med en sangtekst i dag. Det er lenge siden og da blir det jo ekstra koselig.

Dette er en sang jeg lærte på barneskolen om det å nyte den norske naturen med ski på beina.

Jeg snører min sekk
Jeg spenner mine ski
Nå lyser det så fagert i heien
Fra ovnskroken vekk
Så glad og så fri
Mot store, hvite skogen
Tar jeg veien

Ski? Møkkasang.


Fred ut.

2 kommentarer:

Sijih sa...

Jeg skal nå prøve å få inn skiferdighetene igjen no i påska =P

Så får du sitte med sitatene dine ;P

Anonym sa...

Måtte le da jeg leste sitatet om å komme seg opp om morgenen. Bombe at du er uenig... ;)