lørdag 12. desember 2009

12. desember

13. Beach Boys - I Get Around

Dette er kanskje den sangen på listen med enklest tekst: Velkommen til de problemfrie tenårene. Du har akkurat fått lappen og benytter det som et framifrå sjekketriks. Dette er den gruppas første låt som nådde toppen av listene i USA og også den første låta man kan si at de slo gjennom med i Storbritania.

Dette er feel good-musikk på sitt ypperste. Beach Boys' fantastiske musikalitet med sin flerstemte sang kombinert med en tekst det ikke koster en kalori å fordøye gjør dette til en maktdemonstrasjon om hvor mye musikalitet har å si: Teksten er ikke alltid så viktig, god musikk finnes like mye i stemningen som springer frem av det melodiøse.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Da er vi på sporet igjen! Enig Helge?

Helena sa...

Feel good meg her og feel good meg der. Personlig syns jeg den er mer irriterende, og i og med at du selv påpeker at teksten er veldig simpel føler jeg at jeg har min fulle rett til å mene det. For jeg antar at både du og Anders kommer til å gå i fistel over at jeg ikke liker den.

Espen sa...

Ting må ikke være så kompliserte. Bare se til Maiden ;)

Helena sa...

Neinei, ting må ikke det, missforstå meg rett. Jeg får bare fnatt av akkurat denne låta.

Anders sa...

Langt i fra Beach Boys sin beste låt. I can hear music, Good vibrations og God only knows er alle bedre.

Helena: Jeg går overhodet ikke i fistel. Den kan være ganske irriterende, men jeg liker Beach Boys, så jeg synes ikke helt det.