torsdag 19. november 2009

Skulderputer, veldedighet og catering

Forresten, glem den overskriften, den har ingen relevans.

Lenge siden sist jeg oppdaterte bloggen nå. Ting går stadig godt for seg i Oslo, om man ser bort fra en dose svineinfluensa for noen uker siden. Jeg bikka lett 40 i temperatur og dro en tur på legevakta. Lang kø. Jeg besvimte på venteværelset og kom med det 20 plasser fram i køen. Fikk tilogmed resept på tamiflu. Har tatt vare på pakka som et minne, også kølappen min fra legevakta.

Eksamen om en knapp måned. Jeg er stressa med tanke på lesing, noe som gjør det vanskelig å lese. Kanskje jeg kan ta en annen variant siden jeg gå på teologi og bare be til Gud om at all kunnskap bare skal komme til meg? Det er i grunn ikke en så halvgæren idé om man ikke tar med det med kunnskapens tre og slangen og syndefallet og den rekka der i betraktningen. Pluss at jeg tror det er for trivielt å be om. Vi får starte med mat til alle og gode nok ressurser til å kunne drive planeten vår videre.

For noen uker siden hadde jeg også gleden av å være statist på en Golden Goal-innspilling. For de innvidde: Rekonstruksjonen var Knut Anders Fostervold sin helt utrolige filming i (god) etterkant av et lite dask i ansiktet.Så, nyhet om bloggen: I ÅR ER DET JULEKALENDER PÅ BLOGGEN MIN. Noen dager før 1.desember skriver jeg hva temaet er, men blant de som besøker kommerse blogger (sånn som meg) som gjerne lover premier for den minste ting, er min kalender premieløs, konkurranseløs, men veldig kosefylt. Har til og med tenkt å legge litt flid i den. Så, håper du følger den og kommer med kommentarer og innvendinger på den. Jeg kan si såpass at det absolutt er en julekalender som åpner for diskusjon.

Utover det så burde jeg sove nå. Nættæ.

8 kommentarer:

Geir Storli Jensen sa...

Fantastisk! Det er deilig å se deg i den drakta.

Anonym sa...

Jeg gleder meg til julekalender

Agnes Sunniva sa...

Men Jeg skal jo ha julekalender på min blogg.. Måtte bare si det nå så du ikke tror jeg kopierer. Lykke til.

Anonym sa...

Espen da ønsker eg meg peppernøtt oppskrifta di i julekalenderen. Tror du ønske blir oppfylt? Klem frå regnbyen, med Karen i.

Unknown sa...

Seriøst... Var du statist? koss du fikk den rollen a?.

Espen sa...

Det var rett og slett en kompis av meg som er produksjonsassistent i Golden Goal som lurte på om jeg hadde tid :)

Harriball sa...

Irrelevante overskrifter er fantastisk moro!

Strengt tatt så er det vel ADVENTSkalender du skal ha om du starter den 1. desember.
Men jeg blir med uansett. En diskusjonsfremmende adventskalender uten premier må jo være noe av det beste man kan fylle førjulstida med:)

Big sis -..- sa...

Sweeeet, blir kos med julekalender fra deg lille, -bortskjemte som vi har vært å fått kalender fra mor & far i alle år. Så nå får du overta træddisen siden vi er blitt "for gamle" ;)))