mandag 25. mai 2009

Oppløpssiden no oeste

Jeg må takke for en helt overveldende respons på siste innlegg. Fantastsk mange kommentarer, mailer og til og med meldinger! Når folk man tidligere bare har vært på nikk med i Bergen har stoppet opp på gata og fortalt at de har lest bloggen min og at de beundrer meg, blir jeg ikke annet enn bare veldig glad. Om jeg faktisk har oppnådd noe annet enn å skrive dagbok på nettet, er det helt fantastisk. Jeg fikk også noen veldig interessante spørsmål i kjølvannet av innlegget, både her på bloggen, på facebook og i levende live. Det skal jeg selvfølgelig skrive et innlegg over, men eksamen og flytting gjør at det fortsatt kan ta et par uker. Det er mange store spørsmål som jeg virkelig vil ta meg flid med å gi min forklaring på.

Det er under to døgn til eksamen skal være levert og jeg kunne nesten ikke brydd meg mindre. Joda, jeg skal da levere og er ok fornøyd med besvarelsen, men er totalt demotivert. Media, demokratiets viktigste våpen, er plutselig ikke så interessant for meg som det gjennomgående har vært så lenge jeg har hatt en forsvarlig IQ. Det blir vemodig å forlate Bergen, men jeg gleder meg så mye til Oslo og teologi at det nesten gjør vondt. Det er jo kjipt akkurat nå, for jeg burde fortsatt være i et medievitenskapelig modus. Menmen, livet er nå en gang det særeste som finnes, så får bare bite tenna sammen og printe ut eksamen for å kunne kalle meg ferdig med Universitas Bergensis.

Et lite apropos til denne hjemmeeksamenen: Jeg skriver en oppgave om NRK nå. På den kanalen, særlig den gangen det fortsatt eksisterte kringkastingsmonopol her i landet, har det gått ymse. Det er særlig et innslag, en intro, jeg har bitt meg merke i. Dette innslaget går nok under kategorien NRK-øyeblikk som muligens ikke er veldig forankret i Vær Varsom-plakatens punkt 1.4 hvis ordlyd er "Det er pressens rett å informere om det som skjer i samfunnet og avdekke kritikkverdige forhold. Det er pressens plikt å sette et kritisk søkelys på hvordan mediene selv fyller sin samfunnsrolle."
Joda, jeg er vel fortsatt en mediageek. Men jeg blir aldri noen medieprofessor.


20 kommentarer:

Anonym sa...

kommentar...

Helge sa...

Gler meg te du kjem te Oslo!

NRK er sjef, det bør vere din saklege konklusjon!

Anonym sa...

:D

Anonym sa...

:D:D:D:D

Anonym sa...

:D:D:D:D:D

Anonym sa...

:D:D:D:D:D:D

Anonym sa...

:D:D:D:D:D:D:D

Anonym sa...

:D:D:D:D:D:D:D:D

Anonym sa...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Anonym sa...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Anonym sa...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Anonym sa...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Anonym sa...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Anonym sa...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Anonym sa...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Anonym sa...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Anonym sa...

-ledig for andre-

Anonym sa...

-ledig for andre 2-

Anonym sa...

-ledig for andre 3-

Anonym sa...

B A L A N S E