søndag 16. november 2008

Jeg er 20 år...

...og vel så det. 20 år og 2 dager. Tenårene er mer eller mindre vel overstått og jeg går nå LIKSOM inn i den delen av livet hvor jeg skal begynne å bli voksen. Jeg er ikke tenåring, jeg har flyttet hjemmefra, jeg er universitetsstudent hvor jeg studerer en bachelor og jeg skal opptre så selvstendig at ting skal være den reineste fryden.

Skjer det? Vil det noen gang skje? Vil jeg bli voksen? Jeg veit ikke. Kanskje jeg vil det. Liker ikke tanken på det, men det som skjer, det skjer. Jeg må si at jeg hviler meg veldig på en melding jeg fikk på bursdagen min: "Nå er det slutt på de hemningsløse tenåra. Bare de utsvevende tyveåra igjen." AMEN.


Sånn ser en tjueåring ut.

5 kommentarer:

Karuulaina sa...

ja, no e da ingen vei tebake.

Anonym sa...

velkommen inn i tjueåra!

Asplin sa...

voksen er oppskrytt!!! men over 20 er vi! og jeg ser du har klippet deg og greier! fint det ble! ikke noe sparing av skjegg lenger? er det for å ikke bli for voksen for fort? hehe :)

Espen sa...

Jepp, Thea, er enig!
Det har blitt en klipp som gjør at jeg er 20, men ser ut som en sjuåring. Sparer faktisk litt geiteskjegg, men lurer på å fjerne det. Hva foreslår du?

Asplin sa...

hmmm skjegg eller ikke skjegg? jeg tror spørsmålet du må stille deg er om du vil se eldre ut eller yngre ut? skjegg er et voksent karakterpreg men man behøver ikke se for gammel ut heller. for min del vil jeg heller ha en espen enn en ibsen! hehe, men hold på ungdommeligheten (vet ikke hvordan det skrives..) mens du kan. snart kommer rynkene! nei da! jeg vet ikke jeg - gjør det du vil! :) glad i deg for det!